tisdag 1 maj 2012

Stereo.

Meningen var att vänta med inredningen tills bilen var körklar. Men sen fanns det en ide om att sätta i lite av mina gamla ljud prylar. Men vid en närmare inspektion av sakerna så var dom rätt gamla och trötta. Och bollen var i rullning, ja ni fattar. Jag har ingen större kunskap i ämnet så allt byggs efter eget huvud och smak. Steg och filter har jag placerat i en gammal resväska som byggts om och monterats ovanför tanken. Iden var att fortsätta med samma stil i kupen och dölja så mycket som möjligt, något som spårade ur ganska snart......  
Lådan bak är uppdelad i tre kammare som rymmer två stycken Orion 6x9 och en  10"Kicker solo classic. basen är gjord enbart för små slutna lådor.
Torpedväggens övre kant har fått klädsel och ryggstödet sitter på plats. Ska även dit ett heltäckande skydd klätt med högtalartyg senare. 
Kickpanelerna byggdes i glasfiber ovh jag började med att gjuta bakstycket. Sågade en ring och stag i plyfa för att placera högtalaren i rätt läge.
En gammal uttjänt t-shirt spändes upp över panelen som häftades i trä ringen och limades på baksidan. Strök sen på plyester på på ytan så att tyget stelnade. efteråt så lades ett par lager glasfibermatta på och slutligen spacklades ytan med glasfiberspackel för att få sin slutliga form. Nu håller jag på med att göra nya dörrsidor som också ska få högtalarlådor med ett två kitts system.
free counters